Het hele wagenpark dezelfde uitstraling?

Het hele wagenpark dezelfde uitstraling?

11 rijdende visitekaartjes voor JASA


Stel, je hebt een volledig wagenpark in beheer met diverse merken en modellen, auto’s en bestelbussen en vrachtwagens. Allemaal net even anders. Maar je wilt toch dat ze er hetzelfde uitzien?

Een zelfde uitstraling, een zelfde look, kortom één rijdend visitekaartje is de wens. Of dat kan? Zeker weten. Fleetmarking noemen we dat. En we vinden het stiekem het leukste dat er is. Waarom we dat vinden? Van het ontwerpen tot de belettering. Het hele proces is maatwerk met als resultaat een eenheid.

Rijdende visitekaartjes voor JASA
De service monteurs van verpakkingsmachine producent JASA rijden sinds kort allemaal in zo´n rijdend visitekaartje. Alle bedrijfsauto´s van het internationaal opererende bedrijf zijn voorzien van bestickering, uiteraard geheel conform huisstijl. Een prachtig plaatje om te zien.

Wij doen het werk voor je
Stel, je wilt dit ook en je wilt het snel regelen? Zonder al te veel moeite, maar wel met het mooiste en kwalitatief het beste resultaat? Ook dat kan. We nemen je graag al het werk uit handen. We ontwerpen, printen en plakken. Alles onder één dak. Al bestickeren onze monteurs ook op locatie.

Onze werkwijze? Check deze video!