Service is onze standaard

Ons werk? Dat valt op! Daarom kies je tenslotte voor het bestickeren van je wagen. Dat opvallen moet wel in de positieve zin zijn. Met andere woorden het moet goed. En het moet goed blijven.

Uiteraard staan we altijd voor je klaar. Dat vinden we niet meer dan normaal. We zorgen ervoor dat, zolang jij de wagen in gebruik hebt, de belettering van goede kwaliteit is en blijft. Je kunt op ons rekenen.

Heb je een vraag, een deuk of een idee? Laat het ons weten!

 

Algemene voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar en heel eenvoudig te downloaden.

Kwaliteit

De kwaliteit van ons werk is altijd het hoogste. Voor minder doen we het niet. Dankzij ons ruime assortiment zijn we in staat om voor vrijwel elke toepassing en ondergrond een passend product te maken. We werken op maat. Altijd.

Betalingen

Indien niet anders overeengekomen, hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Aanleverspecificaties

Logo’s, teksten en dergelijke dien je aan te leveren als vectorbestand. Alleen dan kunnen we optimale kwaliteit garanderen. We hebben alle aanleverspecificaties voor je op een rij gezet, je leest ze hier.

Privacypolicy

Autobestickering.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Lees onze privacypolicy voor een uitgebreide toelichting.

Klachten

Heb je vragen, opmerkingen en/of klachten die betrekking hebben op de door ons aangebrachte belettering? Schroom niet en neem contact op.

Geen haast? Vul het contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur terug. Altijd.
Spoed? Geef ons dan een belletje, we staan je graag te woord.