Privacy Policy

Autobestickering.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens om jouw bestellingen en/of aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met toestemming. Autobestickering.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als deze direct zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling en/of opdracht. Wij vragen dan altijd eerst toestemming.

Autobestickering.nl gebruikt de verzamelde gegevens om de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je op de hoogte te houden van  van het verloop ervan.
  • Om het bestellen bij Autobestickering.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens op. Net als de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en passende producten aanbevelen die mogelijk interessant zijn voor jou.
  • Met jouw toestemming gebruiken wij je gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.
  • als je bij Autobestickering.nl een account aanmaakt bewaren wij de gegevens op een beveiligde server. In het Autobestickering.nl account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en factuuradres, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Jouw opmerking of aanbeveling is dus altijd welkom!
  • Als je besluit een recensie te schrijven, kunt je zelf kiezen of je dat anoniem doet, of je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze site-voorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij jouw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketing-acties te meten.


Autobestickering.nl verkoopt klantgegevens niet. Nooit niet.

Autobestickering.nl zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling en alleen met toestemming. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de gegevens te respecteren, en na te leven.


Persoonlijke gegevens zijn veilig bij Autobestickering.nl

Wij waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en zullen daarom uiterst zorgvuldig met klantgegevens omgaan. Wanneer je een bestelling plaatst of het Autobestickering.nl account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste software technieken waardoor je er zeker van kunt zijn dat de gegevens niet inzichtelijk zijn door derden.

Indien je nog vragen hebt over de Privacy Policy van Autobestickering.nl? Stuur dan een mail naar info@autobestickering.nl.

Onze klantenservice helpt je uiteraard verder als je informatie nodig heeft over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. Jij hebt nadrukkelijk het recht op correctie van de gegevens. In het geval dat onze Privacy Policy gewijzigd wordt, dan brengen we je daarvan op de hoogte. Op deze pagina vind je altijd de meest recente informatie.