Wagenpark

Wagenpark

Autobelettering nog altijd de meest effectieve vorm van bedrijfsreclame. Een gemiddelde autobelettering wordt per maand wel 160.000 keer gezien. 160.000 keer!

Laat staan hoeveel keer jouw naam wordt gezien wanneer het héle wagenpark van je bedrijf voorzien is van bestickering. Opvallende autobelettering scoort. 100%.

In onze eigen werkplaats snijden we nauwkeuring, maar snel een serie folie. Immers, hoe eerder de wagens weer op de weg rijden hoe eerder ze reclame maken voor jouw bedrijf…

Bovendien kunnen ze verschillende snijtechnieken tegelijk uitvoeren. Handig wanneer een wagenpark uit verschillende typen wagens bestaat. De grote delen die op de auto komen worden vaak helemaal doorgesneden (through cut) en de losse teksten/logo's worden half doorgesneden (kiss cut) zodat ze op stand blijven.

Bovendien kan de rol folie in één keer ingevoerd worden. Op een rol van bijvoorbeeld 50 meter, kunnen dan wel 15 sets van dezelfde bestickeringen gesneden worden. Ideaal dus als je snel een bestickering voor een wagenpark gaat produceren met verschillende typen wagens.

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat.

 

Check deze video en zie hoe we dit aanpakken! Of deze, of deze '-)