Werkwijze

Onze werkwijze? We beginnen met de specificaties van de opdracht. Aan de hand van jouw wagen en wensen, kijken we naar de meest geschikte mogelijkheden en geven we advies op maat voordat we aan de slag gaan.

Gaan we aan de slag, dan staat jouw planning voorop. We realiseren ons maar al tegoed dat je eigenlijk niet zonder je wagen kan. En elk uur stilstaan, is verloren tijd. Daarom werken we snel en desgewenst ook op locatie. Onze werkplaats is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak naar binnenrijdt om beplakt te worden.

Heb je al bedacht hoe jij jouw (bedrijfs)auto bestickerd wilt hebben?

De stappen naar een opvallende verschijning:

STAP 1 | Voertuigtype

Kies het type voertuig dat bestickerd moet worden.

STAP 2 | Invulformulier

Kies het model van de wagen waar de bestickering op geplaatst moet worden en vul je gegevens in op ons offerteformulier. Voeg een afbeelding of logo toe, zodat we direct aan de slag kunnen met een ontwerp.

STAP 3 | Offerte

Binnen 24-uur (op werkdagen) ontvang je een eerste grove schets plus een offerte in je mailbox. Gratis en vrijblijvend, op maat gemaakt.

STAP 4 | Akkoord

In overleg passen we het ontwerp eventueel aan en komen we samen tot het beste en mooiste resultaat.

STAP 5 | Montage

We maken een afspraak. Het plakken kan beginnen. Het beletteren van je wagen gebeurt in onze werkplaats. Deze is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak naar binnen rijdt. In sommige gevallen kunnen wij ook op locatie het voertuig beletteren.